Teslas otroliga resa

tesla-bil

För bara några år sedan var Tesla ett litet uppstickarbolag, som visst gjorde coola bilar som tech-entreprenörerna i Kalifornien stoltserade med, men inte var det mer än så. Men så började något hända på marknaden. I och med att Tesla lanserade sin futuristiska Cybertruck, en bil som såg ut som något direkt hämtat från en sci-fi-film, började aktien stiga kraftigt. På ett år har nu aktien ökat med nästan 900%, och än verkar det inte slut med krutet på marknaden. I dagarna kommer nämligen Tesla att ta in än mer pengar från sina aktieägare för att kunna expandera och starta upp en fabrik i Tyskland, samt för att i övrigt utveckla företaget.

Kommer det här att hålla då?

Ja, det är naturligtvis svårt att sia om. Men en sak är säker. Solbilarna är definitivt här för att stanna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *